Welkom bij Hotel Blanckthys

Een natuurrijk rustpunt van gastvrijheid in het hartje van de Voerstreek, ook nu met de nieuwe COVID maatregelen.

Geachte gast(en),

Graag informeren wij u van het ministerieel besluit dat zondag 18 oktober 2020 werd gepubliceerd aangaande hotels:

Alle logiesvormen mogen openblijven, met inbegrip van hun restaurant maar niet de drinkgelegenheden, en dit uitsluitend voor gasten die er verblijven.

Regels zijn:

o            Een maximum van 4 personen per tafel is toegestaan (een huishouden mag wel een tafel delen, ongeacht de grootte van dat huishouden)

o            Enkel zitplaatsen aan tafel zijn toegestaan

o            Elke persoon moet aan zijn eigen tafel blijven zitten

o            Het dragen van een mondmasker, of wanneer dit omwille van medische redenen niet mogelijk is een gelaatsscherm, is verplicht.

 

Wij zijn geopend voor ontbijt, lunch en diner maar verzoeken u ons, indien mogelijk, te laten weten of u gebruik maakt van lunch of diner. Ook kunnen wij lunchpakketten voorzien zodat u kan genieten van onze mooie Voerstreek.

Blanckthys Hotel Voeren, een natuurrijk rustpunt voor gastvrijheid! Het hotel is gelegen in het centrum van het gezellige ’s-Gravenvoeren en toch weer grenzend aan de natuur.

Momenteel kunnen we tot 64 personen ontvangen.

In al onze verblijven geldt een algemeen rookverbod. Huisdieren enkel toegelaten op aanvraag. Altijd vooraf verwittigen en niet toegelaten in de comfortkamers en het restaurant.

Blanckthys gaat met haar tijd mee. Vanaf nu kunt u bij ons ook uw Tesla of andere elektrische auto met type 2 stekker opladen.

Neem een kijkje